Benjamin H. Freedman, un jueu antisionista (y 2):


Segona part extractada del discurs de Benjamin H. Freedman, el 1961, en nom d'una revista de l'època, Common Sens, a l'hotel Willard de Washington DC:

La Conferència d'Amsterdam de 1933: Els sionistes exigeixen la presentació d'ALEMANYA

El juliol de 1933, una conferència del sionisme internacional es va celebrar a Amsterdam. Jueus de tot el món (hebreus) van assistir. Es van tornar cap Alemanya en termes imperatius, a saber, els sionistes els van cridar a acomiadar Hitler i reintegrar a tots els jueus a les seves oficines, haguesin estat o no comunistes... És fàcil imaginar quina va ser la resposta d'Alemanya. Però la resposta jueva seria més sorprenent.

El BOICOT Sionista a Alemanya

"El 1933, Alemanya es va negar a complaure a la conferència sionista d'Amsterdam, que acabaria sense haver-se iniciat la resistència alemanya. El president de la Conferència i cap de la delegació dels EUA va ser Samuel Untermeyer, que va sortir immediatament per anar directament als EUA i des del vaixell es va anar als estudis de la CBS (Columbia Broadcasting System) i va pronunciar un discurs transmès a tots els EUA".

"El que va dir: "El sionisme internacional ara crida a la guerra santa contra Alemanya. Ara estem compromesos en una guerra santa contra els alemanys. Anem a obligar-los a rendir-se. Anem a fer un boicot internacional contra els que destrueixen pel fet de dependre exclusivament de les seves exportacions".

"I el fet és que dos terços de les necessitats d'aliments a Alemanya, havien de ser importades. Això podia ser obtingut amb el producte de les seves exportacions. Així que si Alemanya no exportava, 2/3 de la població alemanya es moriria de gana. Simplement no hi havia prou aliments per més d'1/3 de la població".

"Així que en aquesta declaració, publicada l'agost, 7, de 1933 al The New York Times, el Sr Samuel Untermeyer no va vacil.lar quan va dir: "Aquest boicot econòmic és el nostre mitjà de defensa personal; el president Roosevelt va donar suport al programa de l'administració per la recuperació nacional". En el qual programa qui no respectava les lleis del New Deal seria boicotejat. Lleis que van ser declarades inconstitucionals a la UAB S. Suprem Tribunal de Justícia en aquell moment".

"No obstant això, els jueus, a tot el món van declarar un boicot contra Alemanya, que va ser tan eficaç que no hem pogut trobar un producte amagatzemat MADE A ALEMANYA. Referent a això, un representant de l'empresa Woolworth em van dir que estaven llançant milions de dòlars en plats al riu perquè haurien sigut boicotejades les seves botigues si algú haguès trobat les plaques que porten el "Fet a Alemanya". Simplement han estat les manifestacions amb els lemes de "Hitler assassí" i així successivament, de manera idèntica a les tancades que es van produir al sud. En una botiga pertanyent a RH Macy, sota la supervisió d'una família anomenada Strauss, que també passa per ser jueva, una dona va trobar mitges a Chemnitz amb el ticket MADE A GERMANY, encara que eren mitges de cotó que s'emmagatzemen allà per més de vint anys. Per tant, Macy's va veure's boicotejat, i amb centenars de persones que es manifestaven amb pancartes amb les paraules "nazis" o "assassí".

"Si bé fins ara ni un sol cabell de qualsevol jueu s'havia arribat a tocar en tota Alemanya. Per descomptat, els alemanys es van quedar sorpresos, aquestes persones no només eren objecte d'un boicot, també van llançar a tots els seus treballadors a l'atur, van bloquejar les seves economies i posat el comerç de genolls. La confusió era total. Òbviament, van assenyalar amb la creu gammada (esvàstica) les parets dels comerços jueus. Per què anava un alemany a donar el seu diners a un comerciant que era part d'un bloqueig internacional per empènyer a Alemanya a la inanició, obligant-los a complir amb els requisits del sionisme que volia dictar el que havia de triar el canceller? Era senzillament ridícul".

París 1938 - Un Jueu polonès mata un diplomàtic alemany a sang freda

"El boicot va durar algun temps, però el 1938 un jove polonès jueu va irrompre a l'ambaixada alemanya a París per disparar a un diplomàtic alemany, matant-lo a sang freda. Aquest assassinat va causar estralls. Es va convertir en un molt difícil moment pels jueus vivint a Alemanya, per els conflictes entre els jueus i els alemanys, quan van ser atacats comerços jueus. Ara hem de fer un punt. Personalment, m'agrada utilitzar el terme "antisemita", perquè aquest terme és completament nu i desproveït de sentit per a mi, però hi ha alguna cosa per a tu, així que he de fer-lo servir. L'única raó pel sentiment contra els jueus d'Alemanya és el fet que ells eren responsables de la Primera Guerra Mundial, i pel boicot internacional".

"Automàticament van ser responsables de la Segona Guerra Mundial, perquè es va fer evident que els jueus i els alemanys estaven d'acord amb una sortida directa a una mena de confrontació, que inevitablement descriuria un únic guanyador. Mentre tant, jo vivia a Alemanya i jo sabia que els alemanys havien decidit que Europa seria cristiana, o es convertiria en comunista i no una tercera opció. L'alemany va decidir que faria tot el possible per mantenir-la cristiana. Llavors va començar un nou programa de rearmament".

L'URSS, el comunisme, els EUA, el palestí ...

"El novembre de 1933, els EUA van reconèixer oficialment que la Unió Soviètica estava començant a ser molt poderosa. Alemanya es va rearmar lògicament espantada, tement una possible confrontació amb l'URSS, i creient que ella també cauria en el comunisme. De manera idèntica a l'aprehensió que avui ens sentim en aquest país (EUA) i ens fa mantenir un programa de defensa per por de ser víctimes del comunisme. El nostre govern gasta al voltant de $ 84 milions de dòlars en defensa (al 1961)".

"Des de llavors, què ens trobem? Si es desencadenès una guerra mundial, que podria convertir-se en una guerra nuclear, la humanitat no podria sobreviure. Això passarà, com s'aixeca el teló per al tercer acte. El primer acte va ser la primera guerra mundial, el segon acte és la segona guerra mundial. I el tercer acte, en altres paraules, la tercera guerra mundial. El sionisme internacional i els seus correligionaris a tot el món estan decidits a utilitzar els EUA, una vegada més, per retenir Palestina com el seu trampolí per dominar el món. Això també és cert, com que jo sóc aquí de peu".

"Què farem? La vida que salvar serà la del teu propi fill, el teu fill pot estar en el camí de la guerra aquesta nit i jo no ho sé. Com de fet no ho sabia fins que, el 1916, a Londres, els sionistes van fer un pacte amb el Gabinet de Guerra britànic per enviar al seu fill per combatre a Europa. Ho sabia vostè llavors? Ningú als EUA ho sabia. És que no se'ls va permetre saber. Qui ho sabia? El president Wilson ho sabia, i el coronel House".

"Alguns altres llocs alts ho sabien. Tenia una idea bastant bona sobre el que passa. Jo estava unit a Henry Morgenthau Sr, durant la campanya presidencial de 1912, que va veure l'elecció del president Woodrow Wilson. La informació circulava a l'oficina. Jo era, a la vegada, el braç dret de Henry Morgenthau Sr, president de la comissió de finances i també estava entre ell i Rotlle Wells, el tresorer. Jo estava assegut a totes les reunions encapçalades pel president Wilson després de servir la taula i a tots els altres".

"I he sentit moltes vegades, a les orelles del President Wilson, el que es va anomenar l'impost sobre la renda, i el que es va convertir en la Reserva Federal, a través de l'adoctrinament del moviment sionista. J. Brandeifs i el president Wilson estaven tan a prop com dos dits de la meva mà. El President Wilson era només un incompetent que va ser necessari per determinar una posició i l'executà com un nen. Aquesta és la forma en què ens van abordar a la Primera Guerra Mundial. Mentre estàvem en el son profund van enviar els nostres nens allà per ser sacrificats. Per què? Per que els jueus puguesin tenir Palestina com a colònia."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Diccionario sumerio-acadio, A-D

Diccionario sumerio-acadio, O-Z

Fugger, Rothschild, Rockefeller: Banqueros, judíos, guerra y petróleo.

Diccionario sumerio-acadio, H-N

El Clan Rato: De Rato y de ladrón, se viene de familia

La razón oculta por la que Ratzinger ha dimitido

Diccionario sumerio-acadio, E-G

El Amaranto (kiwicha) inca devora a Monsanto

J.P. Morgan, Rockefeller, Goldman, Rothschild, Royal Dutch Shell... y la "voluntad de anonimato"

Bhumibol rey, dios y buitre de Tailandia