Juan Gómez Alba: ¡Hasta siempre!Como tengo un nudo en la garganta te cantaré por lo bajo y con los puños apretados, recordándote como a un hermano, como a un padre, como un amigo y como un maestro... ¡Hasta siempre, compañero!

Comentaris

  1. Gràcies Carles, gràcies Àngels, Eloi, María, Asun, … per la vostra generosa i sincera actitud de veritables companys i camarades. En Juan ha estat un excepcional amic i referent per a molts de nosaltres… sempre ensumava la posició correcta. Les dates de la seva mort sobtada ens han impedit de preparar un comiat com ell es mereix. Molts i moltes érem fora i sense possibilitat d’ incorporar-nos a l’organització de l’acte del tanatori, que van saber organitzar amb total entrega i encert els companys Eloi, Donata, María Gallardo, Pili Garrido, Jordi García… que sí eren a Badalona.

    Dir-vos que amb independència del protocol municipal i de l’inajornable comiat comunista previ a la seva incineració diumenge 19 de juliol, el Partit a Badalona, ens hem auto- compromès a preparar i desenvolupar un acte “in memòria”digne, anunciat i col·lectiu pel proper mes d’octubre. Tots i totes en sereu avisats i convidats.

    Salut !! Toni Barbarà

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Diccionario sumerio-acadio, O-Z

Fugger, Rothschild, Rockefeller: Banqueros, judíos, guerra y petróleo.

Diccionario sumerio-acadio, A-D

El Clan Rato: De Rato y de ladrón, se viene de familia

La razón oculta por la que Ratzinger ha dimitido

Bhumibol rey, dios y buitre de Tailandia

Diccionario sumerio-acadio, H-N

J.P. Morgan, Rockefeller, Goldman, Rothschild, Royal Dutch Shell... y la "voluntad de anonimato"

La corrupción de CiU que rebrota salpica también Artur Mas y Oriol Pujol

P2: Todos los caminos de Roma conducen a Washington